Du är ärligt talat bara jävligt elak

Var kommer folks behov av att kommentera precis varenda liten grej ifrån? Saker som dom inte ens har att göra med men ändå ska det tyckas hit och dit. Självklart är det okej att tycka olika och kommentera i en diskussion men när man helt urskiljningslöst ska kommentera varenda liten grej så har det gått för långt.

Försvarar man sig sedan med "Men jag är ju bara ärlig!" så sätter man en permanent idiotstämpel på sig själv. Att vara ärlig handlar inte om att alltid säga vad man tycker utan att mena det man säger. När en åsikt inte är efterfrågad så är det inte direkt lyckat att bara häva ur sig grejer.

Allting är subjektivt och även om du tycker att en kompis nya frisyr är skitful så finns det ingen orsak för dig att säga just det. Blir du ombedd om en åsikt så kan du också lägga fram det på ett snyggare sätt.

För nej, du är inte ärlig. Du är ärligt talat bara jävligt elak.

Tenta imorgon!

Imorgon ska jag skriva min allra första tenta någonsin. Jag är lika nervös som jag var inför att skriva högskoleprovet. Jag fascineras också av att ju närmare tentan kommer desto mer tom i huvudet blir jag. Det här kommer nog gå åt helvete..

Det var det jag hade på hjärtat för tillfället. Ska slänga mig i säng nu då bussen går 05:40 imorgon. Blir spänande att se om jag vaknar i tid imorgon. (Men om inte tentan, helgens läxlässning och lördagens halloweenfest kör slut på mig totalt dyker det nog upp några mer "genomtänkta" inlägg som jag filat på ett tag. Hoppas jag.)

Drive-by-bloggning

Jag har haft migrän det senaste 1,5 gygnet. Och den här gången var det så pass illa att jag knappt kom ur sängen.

Men nu börjar det släppa och det enda jag egentligen ville säga var att det här är det enda bra med att ha migrän. När man har mått illa och dåligt så länge så känner man sig så oerhört pigg och frisk även om det bara släpper lite. All mat smakar gott och kropp och huvud känns mycket "lättare".

Hade jag kunnat skulle jag alltid vilja må såhär. (Fast utan migrän innan dårå.)