Flyttande

Idag har det burits, släpats, gnällts och nu är det äntligtn färdigt! Visserligen inte hela flytten men i princip alla möbler är utburna, det enda jag har kvar nu i möbelväg är min bäddsoffa, soffbordet, tv-bänken och nattygsbordet.
 
Slängde det som var trasigt och uttjänt och gav bort det som fortfarande kunde användas. Tyvärr börjar en hel del av mina grejer numer att bli så pass till åren att dom faller samman av ålder och som student har jag ju inte direkt råd att köpa massa nytt. Men jag ska spara och det får ta den tid det tar helt enkelt.
 
Att börja på universitetet representerar ett helt nytt stadium i livet för mig, jag har ju trots allt harvat med gymnasiet i omgånger sen jag började på "det riktiga gymnasiet" 2003. Nu när jag sitter här i vardagsrummt på min tvåa med få möbler så insåg jag att jag faktiskt njuter.
 
Jag njuter av att få lämna det gamla med dess historia bakom mig. Jag njuter av att inte ha så mycket saker och tycker det känns som en mental befrielse att vara utan dom. Nu ska all min energi läggas på framtiden. Och möjligtvis den i tiden nära förestående duschen jag tänkte åta mig.

Färsk frukt

Jag vet inte varför men jag har en fablesse för färsk frukt i nästan alla dess former. Eller ja, jag älskar färsk frukt snarare. Spontanhandlade två färska mangos (mangosar?) idag när jag var på affären och just nu känns det som att jag skulle kunna leva på det resten av livet.

Det är alltid lika spännande när man för första gången prövar på en frukt i färskt format som man tidigare bara ätit som t.ex konserverad eller ingrediens i någonting. Dofterna och känslan blir helt annorlunda. Synd bara att jag bor i ett land där det ska behöva importeras besprutad frukt långväga ifrån så att jag inte kan äta det med gott samvete mer än väldigt sällan.

Det som står högst upp på min önskelista just nu är annars ett riktigt rejält åskoväder. Delvis för att det är otroligt häftigt och vackert men också för att luften känns tropisk och tyngden av den näst intill nockar en så fort man ens tänker på att röra sig.

Vad är det här?

Man vet att man loggar in på sin blogg alldeles för sällan när allting helt plötsligt ser helt annorlunda ut.

Men nu har jag fått "ett ryck" igen och bestämt mig för att försöka hålla igång bloggen lite bättre. Man kan ju alltid hoppas..