Tidningen skriva

Upptäckte när jag vittjade postlådan idag att en av tidningarna jag prenumererar på hade kommit. I det här fallet "Tidningen Skriva".

Som titeln antyder så handlar tidningen om skrivande i alla dess former och den är jättebra. Den innehåller bland annat tips om att skriva, intervjuer med författare, rådgivning av en jurist om olika frågor som kan uppkomma när man skriver, en skrivtävling i varje nummer med mycket mera.

Jag har alla nummer av tidningen, dvs från det allra första numret och jag hoppas det blir många fler.

Tidningen Skriva, Nummer 1 JAN/FEB 2016

När ingenting går som planerat

Jag klev upp tidigt imorse, ca 05:00, för att hinna göra färdigt allting innan jag skulle gå. En liten fågel (J) hörde av sig och sa att det var krångel med pendeltågen så att jag skulle behöva åka tidigare hemifrån än planerat. Sagt och gjort, jag gick ner till stationen ca en halvtimme innan jag behövde men som det skulle visa sig räckte inte ens det.

Ställverket vid Huddinge station var ur funktion vilket ledde till omfattande signalfel. Detta i sin tur ledde till att det tog mig ca 45 minuter att ta mig från min station till nästa, någonting som vanligtvis tar tre minuter.

Så vid nästa station hade jag tröttnat och hoppade av och gick till Huddinge sjukhus för att ta bussen därifrån. Jag hittade en buss som tog mig till Farsta strand. Väl där tänkte jag ta pendeltåget in till stan men då det finns både en pendeltågs- och en tunnelbanestation där gick jag fel och hamnade på tunnelbanan istället.

Ett tunnelbanetåg i väntan på avgång på stationen Farsta Strand

Väl på tunnelbanan upptäckte jag att det var en bättre resväg till sjukhuset än vad pendeltåget skulle ha varit. Så lite tur har jag trots allt haft idag.

Resvägen till sjukhuset som var mycket bättre i och med att jag bytte till tunnelbanan istället för pendeltåget

Jag blev till slut över en timme sen till mitt besök på sjukhuset men det löste sig ändå. Det gick också alldeles förträffligt bra att ta bort stygnen på operationssåret och allting såg bara bra ut.

Nu är jag hemma igen och tänkte försöka få i mig lite mat, vad för mat får framtiden sia om.

Suturragning

Ikväll blir det en tidig för imorgon ska jag upp tidigt och åka till sjukhuset för suturtagning. Eller som vanlig människor säger, ta bort stygnen.

I övrigt mår jag sådär, har fortfarande ont efter operationen och mår inte helt topp. Förhoppningsvis ska detta bättra på sig så jag kan återgå till mitt liv snart. Är så trött på att inte orka med någonting och ha ont.

Håll tummarna för mig!