Får jag verkligen se ut hur jag vill?

En del av min tanke med den här bloggen är att jag ska bli bättre på att tycka och uttrycka mina åsikter, ett led i detta är att jag hade tänkt ha en bild på mig själv här på bloggen.

Jag är oftare den som står bakom kameran än framför så det finns inte sådär fasligt många bilder på mig men jag kan ändå inte bestämma mig för vilken jag ska ta. Att jag inte kan bestämma mig beror dock inte på att jag inte tycker att jag ser snygg ut på bilderna (för det gör jag på dom flesta) utan mer på vilket intryck bilden ger av mig som person.

Min blogg är inte så stor än och det är inte så många som läser så egentligen kanske man kan tycka att det inte spelar någon större roll men via internet är det här det enda intryck som läsaren kommer få av mig. Annars kommunicerar jag nästan uteslutande på nätet med folk som jag träffar irl också. Där har jag liksom en chans till att göra ett intryck.

Jag vet mycket väl att jag egentligen bara borde lägga upp vilken bild som helst så länge jag känner mig bekväm med den men det kommer ändå bli intressant oavsett vilken bild jag väljer. Kommer folk kommentera och tycka att "Sådär kan minsann inte en feminist/vegetarian mm se ut!".

Eller finns det faktiskt människor som kan se en bild där jag t.ex ser stereotypt kvinnlig ut, tänka att jag faktiskt har en poäng med det jag skriver och lägga bort fördomarna om att feminister är "manliga"?