Inför flytten

Varje gång jag flyttar slänger jag massor med saker, förbannar mig själv för att jag lyckats samla på mig så mycket och lovar mig själv att det inte ska hända igen. Nu i augusti är det åter dags för flytt, pga skola, och självklart har jag samlat på mig en massa skräp igen.

Men den här gången tänkte jag se till att vara ute i god tid. Det är i runda slängar fem månader kvar till jag flyttar och jag tänker använda lediga stunder fram till dess med att slänga och återvinna. Förhoppningsvis kommer jag inte behöva använda precis all min lediga tid till det men jag planerar hellre än är efterklok.

Samtidigt som jag ska fixa med flytten är det ungefär en miljard andra saker som ska fixas (ansökan till universitetet, ekonomin, fixa min nuvarande skola, två tentor som kommer snart mm) så jag har alltså ett hektiskt halvår framför mig.

Den här gången vet jag dock att hetsen, stressen och ansträngningarna kommer leda till någonting bra.
Det här är dessutom första gången jag kommer få flytta på sommaren istället för vintern.
Bara det att jag kommer slippa halka runt på glashal is bärandes på kartonger, försöka hitta en portdörr i snöstorm eller bära runt på möbler och annat fullt påklädd i vinterkläder låter helt underbart!

Kommentera här: